Software

Software

Bij trainingen heeft u kunnen lezen dat ik actief ben met MindMapping. Naast de techniek, die ik u aanleer op papier, ben ik actief met software.

iMindMap software

iMindMap is mijn persoonlijke favotiet. Middels iMindMap ben je in staat om écht organische takken te tekenen op de computer. Hierdoor krijg je unieke MindMaps die je anders alleen maar op papier kan maken.

Naast de organische takken kan je met iMindMap ook perfect presenteren waardoor je boodschap nog meer impact heeft.

Zo heb ik als voorbeeld een keer een ‘running-demo’ gemaakt in iMindMap:

Maar iMindMap kan meer, véél meer. Snelle opname en volledige projectadministratie zijn onderdelen die ook in deze software zitten.

Uiteraard verzorg ik trainingen in iMindMap!

Nog aanvullende vragen over iMindMap? Neem gerust CONTACT met me op.


FreeMind software

FreeMind is populair omdat het gratis software is. Hierdoor is de drempel laag om het te gaan gebruiken. Er zijn veel mogelijkheden om maps te maken, er is ook een beperkte hoeveelheid opmaak-mogelijkheden en je kan maps exporteren. Ik heb er o.a. de volgende mind map mee gemaakt:

Je ziet, dat er wel degelijk veel eer te behalen is met FreeMind.

Ik heb zeer veel ervaring op beurzen en kan uitstekend promotionele werkzaamheden vervullen. Denk aan (product)presentaties, demonstraties, verkopen en dergelijke.

Even sparren over FreeMind? Neem CONTACT met me op.


eMindMaps

eMindMaps is leuke gratis software uit de koker van MindJet. Het is in de jaren 90 ontwikkeld totdat Mindjet de grote broer MindManager ging produceren. Derhalve wordt eMindMaps sinds eind jaren 90 niet meer verder ontwikkeld en ook niet gesupport. Het is Engelstalig, doch vaak spreekt de software voor zich.

De software kan je hier gratis downloaden!

U wilt een training in eMindMaps, al dan niet gecombineerd met de techniek MindMappen? Neem CONTACT met me op om de mogelijkheden te bespreken.