Automatiseringstrainingen

Automatiseringstrainingen in MS-Office

Wilt u een effectieve training om uw MS-Office programma beter te leren gebruiken?

Dat kan, ik heb zelf al zo’n 25 jaar ervaring in het gebruiken én trainen van computerprogramma’s.
Denk hierbij aan Windows, Word, Excel, PowerPoint, Access en Outlook.

Ik constateer dat veel mensen de software foutief gebruiken. Inhoudsopgave in Word met de hand, Autosom gebruiken voor iedere formule, geen voettekst toepassen in PowerPoint, enzovoort. Er is zoveel meer mogelijk om de software effectiever te gebruiken.

Tijdens de intake kijken wat al goed gaat en wat beter kan. En juist dat gaan we trainen! Kijk ook eens op mijn pagina www.digitrain.nl.

Automatiseringstrainingen in MindMapping

Als volledig gecertificeerde Mind Map Trainer leer ik mensen de techniek te gebruiken en MindMapSoftware op de meest effectieve manier toe te passen. Ik train in iMindMap, FreeMind en eMindMaps. Ook is het in overleg mogelijk om andere Mind Map software te trainen. Of om een combinatietraining te verzorgen met de techniek op papier en de toepassing middels software.

Ik verzorg deze trainingen zowel klassikaal, individueel als online. Kijk gerust eens op:

Training in Webpagina’s maken middels WordPress

WordPress is geweldige software om snel effectieve websites te maken. Het lukt mij om in één uur een website op te zetten inclusief pagina’s, plugins én een volledig werkende webshop. Ik heb daar oa een online training voor gemaakt: http://www.onlinewordpresstraining.nl/

Uiteraard is het ook mogelijk om deze training klassikaal of individueel te verzorgen.


Neem vrijblijvend contact met me op om te kijken wat we samen kunnen bereiken.